careers

Do you love sports and athletes and are you enthusiastic about online and e-commerce? Then come and talk! Passa Sports is a fast-growing player in e-commerce and retail, with a close-knit team culture. Everything about us breathes sport and just like real athletes, we have great ambitions to improve every day.

Our mission is to help athletes perform better by providing them with the best equipment. This means that we attach great importance to market knowledge, collaborations with brands and associations, e-commerce and, above all, our customers. Our team is invaluable to us. That is why we encourage employees in their knowledge level and career, and invest in team building. In short, if you want to grow or develop yourself, we are open to it. And working at Passa Sports of course has many more advantages, but we will be happy to tell you more about that later.

Are you interested in a job at Passa Sports? Respond to one of the vacancies below or send us an open application.

Vacancies

E-Commerce

Buying

Offline Sales

Logistics & Customer Service

Customer Service Medewerker Parttime

Aantal uur:  0 - 16 uur
Locatie:  Waalwijk

Passa Sports doet er alles aan om het perfecte materiaal voor de sporter te vinden. Omdat iedereen uniek is, is het essentieel om materialen te kiezen die bij de speelstijl, niveau, karakter en lichaamsbouw passen. Wij helpen daarbij met goed advies, een uitgebreid assortiment en superieure service.

De klantenservice staat elke dag in contact met onze klanten. Geen dag is hetzelfde en via verschillende kanalen biedt de klantenservice ondersteuning aan onze klanten voor al hun vragen, opmerkingen en wensen. Of het nu gaat om een vraag over een retourzending, hulp bij het plaatsen van een bestelling of de vraag wanneer de klant zijn bestelling kan verwachten, wij staan altijd voor ze klaar!

In deze functie kom je het beste tot je recht wanneer een sterke persoonlijkheid hebt en het maximale probeert te halen uit het contact met onze klanten. Je denkt niet in problemen, maar in oplossingen en je kunt je uitstekend inleven in de klant.

Download PDF

Customer Service Medewerker

Aantal uur:  32 - 40 uur
Locatie:  Waalwijk

Passa Sports is een van de snelst groeiende online sportretailers van Nederland. De bekendste labels van Passa Sports zijn TennisDirect, RunningDirect, VoebalDirect & HockeyDirect, die je misschien wel kent van partnerships met o.a. de KNLTB, de AtletiekUnie, Voetbal.nl en de KNHB.

Passa Sports doet er alles aan om het perfecte materiaal voor de sporter te vinden. Iedereen is uniek en daarom is het essentieel om materialen te adviseren die bij de speelstijl, niveau, karakter en lichaamsbouw passen. Wij helpen daarbij met goed advies, een uitgebreid assortiment en superieure service.

Onze afdeling Customer Service staat elke dag in contact met onze klantenvia verschillende kanalen. Wij bieden ondersteuning voor onze klanten met betrekking tot al hun vragen, opmerkingen en wensen. Of het nu gaat om een vraag over een retourzending, hulp bij het plaatsen van een bestelling of de vraag wanneer de klant zijn bestelling kan verwachten, wij staan altijd voor ze klaar!

Ben jij gek van sport, oplossingsgericht en klantvriendelijk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Download PDF

Warehouse worker

Aantal uur:  24 - 40 uur
Locatie:  Waalwijk

Voor PassaSports zijn we op zoek naar enthousiaste magazijn medewerkers in
ons nieuwe warehouse in Waalwijk. Je werkt in een informeel team en je bent medeverantwoordelijk voor de inkomende en uitgaande goederenstroom binnen onze organisatie.

Het verwerken van ontvangen goederen, het picken en het verzendklaar maken van orders, het controleren en verwerken van retouren van klanten en het uitvoeren van inventarisaties zijn werkzaamheden die bij deze functie horen.

Bij Passa Sports doen we er alles aan om voor sporters het beste materiaal te vinden om tot een maximale prestatie te komen. Het resultaat van het werk van onze magazijn medewerkers is het visitekaartje naar de klant. Het is belangrijk om gevoel voor service te hebben en accuraat, nauwkeurig en fanatiek te werken.

Download PDF

Stores & Partnerships

Sales employee Antwerp

Aantal uur: in overleg
Locatie:  Antwerpen

Voor onze vestiging in Antwerpen zijn wij op zoek naar een enthousiaste en hardwerkende verkoopmedewerker.

Ben jij onze nieuwe collega die gek is van tennis en dit enthousiasme graag deelt met onze klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

TennisDirect maakt onderdeel uit van Passa Sports. Passa Sports heeft verschillende webshops met ieder zijn eigen expertise, zo zijn onder andere VoetbalDirect.nl, HockeyDirect. nl en RunningDirect.nl onderdeel van Passa Sports. Deze namen herken je misschien wel vanuit hun partnerships met bijvoorbeeld Voetbal.nl, KNHB en de Atletiek Unie.

Passa Sports is een van de snelst groeiende eCommerce bedrijven in Europa. Dat maakt het enorm leuk om voor te werken. Geen dag is hetzelfde en iedereen wil vooruit.

Download PDF

Sales employee Den Bosch

Aantal uur: 0 - 16 uur
Locatie:  Den Bosch

Voor onze vestiging in Den Bosch zijn wij op zoek naar een enthousiaste en hardwerkende verkoopmedewerker. Ben jij onze nieuwe collega die gek is van tennis en/of hockey en dit enthousiasme graag deelt met onze klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! TennisDirect maakt onderdeel uit van Passa Sports. Passa Sports heeft verschillende webshops met ieder zijn eigen expertise, zo zijn onder andere VoetbalDirect.nl, HockeyDirect. nl en RunningDirect.nl onderdeel van Passa Sports. Deze namen herken je misschien wel vanuit hun partnerships met bijvoorbeeld Voetbal.nl, KNHB en de Atletiek Unie. Passa Sports is een van de snelst groeiende eCommerce bedrijven in Europa. Dat maakt het enorm leuk om voor te werken. Geen dag is hetzelfde en iedereen wil vooruit.

Download PDF

E-commerce

Medior Content Shopmanager Tennis

Aantal uur:  32 - 40 uur
Locatie:  Leiderdorp

Ben jij onze nieuwe collega die gek is van sport (en het liefst van tennis) en onze shops next level maakt? Voor Team Tennis zijn we op zoek naar een enthousiaste en leergierige Medior Content Shopmanager. Jouw doel is om samen met je collega’s een unieke shopping ervaring neer te zetten waarbij je ervoor zorgt dat de shops ook echt de sport uitstralen waar zij voor staan!

Passa Sports is een jong en energiek bedrijf met een hands-on mentaliteit. Iedereen binnen Passa Sports heeft een grote passie voor sport, en wat is er dan ook mooier dan werken voor het grootste online sportbedrijf van Nederland! Binnen Passa Sports zal je werken in het Shopteam van Tennis. Dit team bestaat naast shopmanagers uit meerdere inkopers, een marketeer en een online marketeer. Dit team is samen verantwoordelijk voor de Nederlandse én internationale versies van TennisDirect.

Download PDF

Content Shopmanager Running

Aantal uur:  32 - 40 uur
Locatie:  Leiderdorp

Ben jij onze nieuwe collega die gek is van sport (en het liefst van hardlopen) en onze shops next level maakt? Voor Team Running zijn we op zoek naar een enthousiaste en leergierige Content Shopmanager. Jouw doel is om samen met je collega’s een unieke shopping ervaring neer te zetten waarbij je ervoor zorgt dat de shops ook echt de sport uitstralen waar zij voor staan!

Binnen Passa Sports zal je werken in het Shopteam van Running. Dit team bestaat naast de Content Shopmanagers uit meerdere Inkopers een Marketeer, een Online Marketeer en een Content Shopmanager. Dit team is samen verantwoordelijk voor de Nederlandse én internationale versies van RunningDirect.

Download PDF

Buying

Buyer IndoorDirect

Aantal uur:  32 - 40 uur
Locatie:  Leiderdorp

Word jij onze nieuwe Buyer Indoor Handbal, Volleybal, Korfbal, Basketbal bij IndoorDirect in Leiderdorp? Ben jij een sportliefhebber met een winnaarsmentaliteit en een passie voor inkoop? Wil jij werken in een dynamisch en innovatief bedrijf met volop kansen voor persoonlijke en professionele groei? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Buyer bij IndoorDirect ben je meer dan een inkoper; je bent een toekomstige ster in het beheren van voorraden en het bouwen van duurzame relaties. Je komt terecht in een dynamisch en innovatief bedrijf waar elke dag anders is en iedereen vooruit wil. Met een open en informele cultuur biedt Passa Sports volop kansen voor persoonlijke en professionele groei. Samen met het team van IndoorDirect werk je aan het succes van de webshops Handbalshop.nl, Volleybalshop.nl, Korfbalshop.nl en BasketballDirect.com.

Download PDF

Stages

Stagiair(e) Marketing Tennis & Padel

Aantal uur:  32 - 40 uur
Locatie:  Leiderdorp

Voor Tennis- en Padeldirect zijn we op zoek naar een enthousiaste en leergierige stagiair(e) richting Marketing. Vanaf september komt er een stageplek beschikbaar voor een meewerkstage van minimaal 4 tot 5 dagen per week en een stageperiode van 20 weken (langer of korter in overleg).

Tennis- en Padeldirect zijn onderdeel van Passa Sports, dé snelst groeiende online sportspecialist van Nederland. We zijn een jong en dynamische organisatie met hands-on mentaliteit.

Bij Passa Sports willen we uitblinken in élke sport die wij doen. Dit doen we door ons specialisme te laten zien in onze webshops en zo bijvoorbeeld die tennisser, voetballer of hardloopfanaat te voorzien van de juiste producten, kennis en expertise in zijn of haar sport.

Download PDF

Diversen

Medewerker Drukafdeling

Aantal uur: 32 - 40 uur
Locatie:  Waalwijk

Voor onze vestiging in Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste en creatieve medewerker voor onze drukafdeling. In deze functie ben jij de brug tussen het magazijn en de sales afdeling.

Passa Sports is een jong en energiek bedrijf met een hands-on mentaliteit. Iedereen binnen Passa Sports heeft een grote passie voor sport! En wat is er dan ook mooier dan werken voor het grootste online sportbedrijf van Nederland?

De bekendste labels van Passa Sports zijn TennisDirect, VoetbalDirect, HockeyDirect, RunningDirect en Handbalshop, die je misschien wel kent van partnerships met o.a. de KNLTB, Voetbal.nl, NHV en de KNHB. O.a. vanuit onze partnerships komen nieuwe opdrachten voor de drukafdeling. Denk bijvoorbeeld aan een voetbalclub die haar shirts bedrukt wil hebben met hun nieuwe logo!

Download PDF

Do you have a question about the above vacancies?

Please get in touch using the contact form below. We would like to hear from you!