careers

Hou je van sport en sporters en word je enthousiast van online en e-commerce? Kom dan eens praten! Passa Sports is een snelgroeiende speler in e-commerce en retail, met een hechte teamcultuur. Bij ons ademt alles sport en net als echte sporters hebben we grote ambities om elke dag beter te worden.

Onze missie is om sporters beter te helpen presteren door hen te voorzien van de beste uitrusting. Dat betekent dat we veel waarde hechten aan marktkennis, samenwerkingen met merken en bonden, e-commerce en bovenal onze klanten. Ons team is voor ons van onschatbare waarde. Daarom stimuleren we medewerkers in hun kennisniveau en carriere, en investeren we in team building. Als je wilt groeien of jezelf wilt ontwikkelen, staan we daar kortom voor open. En werken bij Passa Sports heeft natuurlijk nog veel meer voordelen, maar daarover vertellen we je later graag meer.

Ben je geïnteresseerd in een baan bij Passa Sports? Reageer op een van de vacatures hieronder of stuur ons een open sollicitatie.

vacatures

E-Commerce

Inkoop

Offline Sales

E-commerce

Medior Content Shopmanager Tennis

Aantal uur:  32 - 40 uur
Locatie:  Leiderdorp

Ben jij onze nieuwe collega die gek is van sport (en het liefst van tennis) en onze shops next level maakt? Voor Team Tennis zijn we op zoek naar een enthousiaste en leergierige Medior Content Shopmanager. Jouw doel is om samen met je collega’s een unieke shopping ervaring neer te zetten waarbij je ervoor zorgt dat de shops ook echt de sport uitstralen waar zij voor staan!

Passa Sports is een jong en energiek bedrijf met een hands-on mentaliteit. Iedereen binnen Passa Sports heeft een grote passie voor sport, en wat is er dan ook mooier dan werken voor het grootste online sportbedrijf van Nederland! Binnen Passa Sports zal je werken in het Shopteam van Tennis. Dit team bestaat naast shopmanagers uit meerdere inkopers, een marketeer en een online marketeer. Dit team is samen verantwoordelijk voor de Nederlandse én internationale versies van TennisDirect.

Download PDF

Content Shopmanager Running

Aantal uur:  32 - 40 uur
Locatie:  Waalwijk of Leiderdorp

Ben jij onze nieuwe collega die gek is van sport (en het liefst van hardlopen) en onze shops next level maakt? Voor Team Running zijn we op zoek naar een enthousiaste en leergierige Content Shopmanager. Jouw doel is om samen met je collega’s een unieke shopping ervaring neer te zetten waarbij je ervoor zorgt dat de shops ook echt de sport uitstralen waar zij voor staan!

Binnen Passa Sports zal je werken in het Shopteam van Running. Dit team bestaat naast de Content Shopmanagers uit meerdere Inkopers een Marketeer, een Online Marketeer en een Content Shopmanager. Dit team is samen verantwoordelijk voor de Nederlandse én internationale versies van RunningDirect.

Download PDF

Marketing & Content Creation

Marketeer Hockey

Aantal uur:  32 - 40 uur
Locatie:  Leiderdorp

Voor HockeyDirect zijn we op zoek naar een creatieve en enthousiaste marketeer. Ben jij onze nieuwe collega die gek is van hockey en deze sport nog sterker op de kaart weet te zetten als Dé Hockeyspecialist van Nederland, België en Duitsland.

In de functie als Marketeer ga je werken in het team van HockeyDirect. Je werkt nauw samen met onze merken, content creators en teamleden van Team Hockey. Samen zetten jullie HockeyDirect op de kaart als hockeyspecialist.

Download PDF

Inkoop

Medior Buyer Hockey

Aantal uur:  32 - 40 uur
Locatie:  Leiderdorp

Voor HockeyDirect, onderdeel van Passa Sports, zijn we op zoek naar een ambitieuze en gedreven Medior Buyer.

Je bent niet zomaar een Inkoper, je bent een (toekomstig) ster in het inkopen en beheren van voorraden! Je komt te werken in een dynamisch bedrijf. Je bent zeer gedreven in het bereiken van succes en bent gemotiveerd om te slagen in je werk samen met je collega’s. Je komt te werken in een directe, open en informele cultuur en binnen ons bedrijf is er perspectief om jezelf te ontwikkelen. Passa Sports is een van de snelst groeiende E-commerce bedrijven in Europa. Dat maakt het enorm leuk om voor te werken. Geen dag is hetzelfde en iedereen wil vooruit.

Download PDF

Logistics & Customer Service

Magazijn Medewerker

Aantal uur:  24 - 40 uur
Locatie:  Waalwijk

Voor PassaSports zijn we op zoek naar enthousiaste magazijn medewerkers in
ons nieuwe warehouse in Waalwijk. Je werkt in een informeel team en je bent medeverantwoordelijk voor de inkomende en uitgaande goederenstroom binnen onze organisatie.

Het verwerken van ontvangen goederen, het picken en het verzendklaar maken van orders, het controleren en verwerken van retouren van klanten en het uitvoeren van inventarisaties zijn werkzaamheden die bij deze functie horen.

Bij Passa Sports doen we er alles aan om voor sporters het beste materiaal te vinden om tot een maximale prestatie te komen. Het resultaat van het werk van onze magazijn medewerkers is het visitekaartje naar de klant. Het is belangrijk om gevoel voor service te hebben en accuraat, nauwkeurig en fanatiek te werken.

Download PDF

Customer Service Medewerker

Aantal uur:  32 - 40 uur
Locatie:  Waalwijk

Passa Sports is een van de snelst groeiende online sportretailers van Nederland. De bekendste labels van Passa Sports zijn TennisDirect, RunningDirect, VoebalDirect & HockeyDirect, die je misschien wel kent van partnerships met o.a. de KNLTB, de AtletiekUnie, Voetbal.nl en de KNHB.

Passa Sports doet er alles aan om het perfecte materiaal voor de sporter te vinden. Iedereen is uniek en daarom is het essentieel om materialen te adviseren die bij de speelstijl, niveau, karakter en lichaamsbouw passen. Wij helpen daarbij met goed advies, een uitgebreid assortiment en superieure service.

Onze afdeling Customer Service staat elke dag in contact met onze klantenvia verschillende kanalen. Wij bieden ondersteuning voor onze klanten met betrekking tot al hun vragen, opmerkingen en wensen. Of het nu gaat om een vraag over een retourzending, hulp bij het plaatsen van een bestelling of de vraag wanneer de klant zijn bestelling kan verwachten, wij staan altijd voor ze klaar!

Ben jij gek van sport, oplossingsgericht en klantvriendelijk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Download PDF

Stores & Partnerships

Verkoopmedewerker Den Bosch

Aantal uur: 0 - 16 uur
Locatie:  Den Bosch

Voor onze vestiging in Den Bosch zijn wij op zoek naar een enthousiaste en hardwerkende verkoopmedewerker. Ben jij onze nieuwe collega die gek is van tennis en/of hockey en dit enthousiasme graag deelt met onze klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! TennisDirect maakt onderdeel uit van Passa Sports. Passa Sports heeft verschillende webshops met ieder zijn eigen expertise, zo zijn onder andere VoetbalDirect.nl, HockeyDirect. nl en RunningDirect.nl onderdeel van Passa Sports. Deze namen herken je misschien wel vanuit hun partnerships met bijvoorbeeld Voetbal.nl, KNHB en de Atletiek Unie. Passa Sports is een van de snelst groeiende eCommerce bedrijven in Europa. Dat maakt het enorm leuk om voor te werken. Geen dag is hetzelfde en iedereen wil vooruit.

Download PDF

Diversen

Medewerker Drukafdeling

Aantal uur: 32 - 40 uur
Locatie:  Waalwijk

Voor onze vestiging in Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste en creatieve medewerker voor onze drukafdeling. In deze functie ben jij de brug tussen het magazijn en de sales afdeling.

Passa Sports is een jong en energiek bedrijf met een hands-on mentaliteit. Iedereen binnen Passa Sports heeft een grote passie voor sport! En wat is er dan ook mooier dan werken voor het grootste online sportbedrijf van Nederland?

De bekendste labels van Passa Sports zijn TennisDirect, VoetbalDirect, HockeyDirect, RunningDirect en Handbalshop, die je misschien wel kent van partnerships met o.a. de KNLTB, Voetbal.nl, NHV en de KNHB. O.a. vanuit onze partnerships komen nieuwe opdrachten voor de drukafdeling. Denk bijvoorbeeld aan een voetbalclub die haar shirts bedrukt wil hebben met hun nieuwe logo!

Download PDF

Heb je een vraag over bovenstaande vacatures?

Neem dan contact op middels onderstaand contactformulier. We horen graag van je.