careers

Heb je iets met sport en gaat jouw hart sneller kloppen van online en e-commerce? Kom dan eens met ons praten! Passa Sports is een snelgroeiende e-commerce speler met een hechte cultuur. We ademen sport en hebben, zoals het een sporter betaamt, flinke ambities om iedere dag een beetje beter te worden in wat we doen.

Onze missie is om sporters beter te laten presteren door ze te voorzien van het perfecte materiaal. Dat betekent dat we kennis over de markt, partnerships met merken en bonden, e-commerce en bovenal onze klanten hoog in het vaandel hebben staan. Lijkt het je leuk om te werken bij Passa Sports?

Reageer dan op een van onze vacatures.

vacatures

E-Commerce

Inkoop

Offline Sales

Klantenservice

Klantenservice Fulltime Waalwijk

Aantal uur:  32 - 40 uur
Locatie:  Waalwijk

Passa Sports doet er alles aan om het perfecte materiaal voor de sporter te vinden. Omdat iedereen uniek is, is het essentieel om materialen te kiezen die bij de speelstijl, niveau, karakter en lichaamsbouw passen. Wij helpen daarbij met goed advies, een uitgebreid assortiment en superieure service.

De klantenservice staat elke dag in contact met onze klanten. Via verschillende kanalen biedt de klantenservice ondersteuning aan onze klanten voor al hun vragen, opmerkingen en wensen. Of het nu gaat om een vraag over een retourzending, advies bij het kiezen van een racket of schoenen of de vraag wat de status van een bestelling is, wij staan altijd voor ze klaar!

In deze functie kom je het beste tot je recht wanneer een sterke persoonlijkheid hebt en het maximale probeert te halen uit het contact met onze klanten. Je denkt niet in problemen, maar in oplossingen en je kunt je uitstekend inleven in de klant.

Download PDF

Klantenservice Parttime Waalwijk

Aantal uur:  0 - 16 uur
Locatie:  Waalwijk

Passa Sports doet er alles aan om het perfecte materiaal voor de sporter te vinden. Omdat iedereen uniek is, is het essentieel om materialen te kiezen die bij de speelstijl, niveau, karakter en lichaamsbouw passen. Wij helpen daarbij met goed advies, een uitgebreid assortiment en superieure service.

De klantenservice staat elke dag in contact met onze klanten. Via verschillende kanalen biedt de klantenservice ondersteuning aan onze klanten voor al hun vragen, opmerkingen en wensen. Of het nu gaat om een vraag over een retourzending, hulp bij het plaatsen van een bestelling of de vraag wanneer de klant zijn bestelling kan verwachten, wij staan altijd voor ze klaar!

Download PDF

Logistiek (Waalwijk)

Magazijn Medewerker

Aantal uur:  32 - 40 uur
Locatie:  Waalwijk

We zijn op zoek naar een enthousiaste en hardwerkende magazijn medewerker voor in ons magazijn in Waalwijk. Binnen onze afdeling logistiek werk je in een informeel team en ben je mede verantwoordelijk voor de inkomende en uitgaande goederenstroom binnen ons bedrijf.

Het verwerken van ontvangen goederen, het picken en het verzendklaar maken van orders, het controleren en verwerken van retouren van klanten en het uitvoeren van inventarisaties zijn werkzaamheden die bij deze functie horen.

Bij Passa Sports doen we er alles aan om voor sporters het beste materiaal te vinden om tot een maximale prestatie te komen. Het resultaat van het werk van de Magazijn Medewerker is het visitekaartje naar de klant. Het is belangrijk gevoel voor service te hebben en accuraat, nauwkeurig en fanatiek te werken.

Download PDF

Logistiek Manager Outbound

Aantal uur:  36 - 40 uur
Locatie:  Waalwijk

Voor onze prachtige nieuwe locatie aan
het water in Waalwijk zijn wij op zoek naar een gedreven en enthousiaste Logistiek Manager die verantwoordelijk zal zijn voor de afdeling Outbound. In deze rol zorg jij ervoor dat alles op deze afdeling op rolletjes verloopt! Dit doe je natuurlijk niet alleen, want je werkt nauw samen met verschillende(assistent) teamleiders en de Logistics Controller, Logistics Director en collega Logistiek Managers. Samen vormen jullie het Logistics MT.

Passa Sports is een jong en energiek bedrijf met een hands-on mentaliteit. Iedereen binnen Passa Sports heeft een grote passie voor sport! En wat is er dan ook mooier dan werken voor de snelst groeiende e-commerce sportspecialist van Nederland?

Download PDF

Online Marketing & E-Commerce

Shopmanager HockeyDirect

Aantal uur:  32 - 40 uur
Locatie:  Leiderdorp

Ben jij die leergierige, commerciële, hardwerkende en enthousiaste collega met een passie voor hockey? En misschien wel het meest belangrijke: Pas jij in ons jonge, vrolijke, maar vooral hardwerkende team? Dan zijn we op zoek naar jou!

HockeyDirect is onderdeel van Passa Sports. Passa Sports is dé e-commerce sportspecialist van Nederland. De bekendste labels van Passa Sports zijn TennisDirect, RunningDirect, VoebalDirect, HockeyDirect & IndoorDirect, die je misschien wel kent van partnerships met o.a. de KNLTB, Voetbal.nl, KNKV, NHV en de KNHB. Als onderdeel van team hockey ben je in deze rol medeverantwoordelijk voor het shopmanagement van onze hockey webshops voor Nederland, België en Duitsland. Daarnaast ben je eindverantwoordelijk voor verschillende marketingactiviteiten van HockeyDirect.

Download PDF

Winkels & Diversen

Allround Facilitair Medewerker Waalwijk

Aantal uur:  32 - 40 uur
Locatie:  Waalwijk

Voor PassaSports zijn we op zoek naar een allround facilitair medewerker. Ben jij handig en een manusje-van-alles? Draai jij je hand niet om voor een afwisselend takenpakket dat reikt van het wisselen van lampen tot het inrichting en schoonhouden van ons gigantische warehouse?

Passa Sports is een van de grootste online sportretailers in Nederland met een groot warehouse in Waalwijk en een kantoorpand in Leiderdorp. Verder hebben wij nog een aantal fysieke winkels door het land heen.

Onze allround facilitair medewerker zal voornamelijk werkzaamheden verrichten in Waalwijk, maar zal in het begin af en toe met onze Facilitair Manager naar andere locaties van Passa Sports gaan als hier onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Je wordt direct aangestuurd door onze Facilitair Manager, maar er wordt van je verwacht dat je uiteindelijk zelfstandig jouw taken uit kunt gaan voeren op onze locaties.

Download PDF

Verkoopmedewerker Store Amstelveen

Aantal uur:  0 - 16 uur
Locatie:  Amstelveen

Voor onze TennisDirect Store in Amstelveen zijn wij op zoek naar een enthousiaste, hardwerkende verkoopmedewerker!

Ben jij onze nieuwe collega die gek is van sport, een passie heeft voor tennis en deze passie graag deelt met de klanten van TennisDirect?

Als verkoopmedewerker draag je bij aan de dagelijkse werkzaamheden in een fysieke winkel van TennisDirect. Je houdt je bezig met verkoopwerkzaamheden, aanvulling en inrichting van de winkel en je onderhoudt de rackets van onze klanten (Bespannen).

Download PDF

Store Manager Amstelveen

Aantal uur:  40 uur
Locatie:  Amstelveen

Voor TennisDirect zijn we op zoek naar een enthousiaste en hardwerkende Store Manager. Ben jij onze nieuwe collega die gek is van tennis en deze passie graag deelt met onze klanten? Dan zoeken wij jou!

Als Store Manager ben jij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de dagelijkse werkzaamheden in onze fysieke TennisDirect winkel. Je werkt mee in de winkel en houd je bezig met het zo goed mogelijk helpen van onze klanten, maar je bent daarnaast ook bezig met de aanvulling en inrichting van de winkel en het aansturen van jouw collega’s.

Download PDF

Interieurverzorg(st)er Waalwijk

Aantal uur:  16 - 32 uur
Locatie:  Waalwijk

Voor Passa Sports zijn we op zoek naar een enthousiaste interieurverzorg(st)er voor onze prachtige locatie aan het water in Waalwijk. Heb jij hygiëne hoog in het vaandel staat en zorg jij graag voor een schone (werk)omgeving voor jou en jouw collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Passa Sports ie en jong en energiek bedrijf met een hands-on mentaliteit. Iedereen binnen Passa Sports heeft een grote passie voor sport! En wat is er dan ook mooier dan werken voor de snelst groeiende e-commerce specialist van Nederland?

Bij Passa Sports willen we graag uitblinken in élke sport die wij doen. Dit doen we door ons specialisme te laten zien in onze webshops. De bekendste sporten van Passa Sports zijn TennisDirect.nl, VoetbalDirect.nl, HockeyDirect.nl, RunningDirect.nl en IndoorDirect.nl, die je misschien wel kent van o.a. de KNLTB, Voetbal.nl, KNKV, NHV en de KNHB.

Download PDF

Stages

Stagiair(e) E-Commerce Tennis

Aantal uur:  32 - 40 uur
Locatie:  Leiderdorp

Wil jij meer leren over E-commerce en meewerken aan de online groei van TennisDirect? We zijn vanaf september 2023 op zoek naar een stagiair die minimaal 4 tot 5 dagen per week beschikbaar is voor een periode van 20 weken (langer of korter in overleg).

Ben jij die creatieve, commerciële, hard-werkende en enthousiaste stagiair(e) met een passie voor tennis? Heb je affiniteit met internet en webshops? En misschien wel het meest belangrijke van alles: pas jij in ons jonge, vrolijke, maar vooral hardwerkende team? Dan zijn we op zoek naar jou!

Download PDF

Stagiair(e) E-Commerce Voetbal

Locatie:  Leiderdorp

Voor VoetbalDirect zijn we op zoek naar
een enthousiaste en leergierige stagiair(e)
E-commerce & Online Marketing. Ben jij per september 2023 op zoek naar zo’n stage en
voor de duur van minimaal 20 weken en ben jij gek van de mooiste sport die er bestaat? Dan zoeken wij jou!

Download PDF

Stage Online Marketing Tennis

Aantal uur:  32 - 40 uur
Locatie:  Leiderdorp

Wil jij meer leren over online marketing en meewerken aan de online groei van TennisDirect? Dan zijn we op zoek naar jou!

Vanaf februari 2024 komt er een stageplaats beschikbaar voor een meewerkstage van minimaal 4 tot 5 dagen per week en een stageperiode van 20 weken. Langere of kortere periode is in overleg mogelijk.

TennisDirect is een jong en energiek bedrijf met een down-to-earth mentaliteit. Iedereen binnen Passa Sports heeft een grote passie voor sport en wat is er dan ook mooier dan stage lopen voor het grootste online sportbedrijf van de Benelux!

Download PDF

Stagiair(e) Fotografie

Locatie:  Leiderdorp

Ben jij onze nieuwe collega die gek is van voetbal, fotograferen en zorgt dat onze draaidagen uitmonden in te gekke sociale media content? Dan zoeken wij jou!

Je bent natuurlijk een liefhebber van de mooiste sport van de wereld. Je bent daarnaast creatief, hebt gevoel voor fotografie en krijgt energie van het produceren van content. Als Stagiair(e) fotografie denk je ook oplossingsgericht. Bovenal verwachten we een stortvloed aan drive en energie die je samen met het team van VoetbalDirect om kan zetten in mooie plannen.

Download PDF

Stagiair(e) Productie & Styling

Aantal uur:  32 - 40 uur
Locatie:  Leiderdorp

Voor VoetbalDirect, onderdeel van Passa Sports, zijn we op zoek naar een ambitieuze en gedreven Stagiair(e) Productie & Styling . Als stagiair(e) Productie & Styling ben je het grootste gedeelte bezig met de productiedagen waarbij we alles uit de kast halen voor de mooiste content. Je wordt begeleid door de Content Creator van VoetbalDirect en daarnaast werk je intensief samen met de marketeer om ervoor te zorgen dat we het meeste uit de productiedagen kunnen halen.

Download PDF

Diverse Stageplekken

Locatie: Leiderdorp, Waalwijk

Wil je een bijdrage leveren aan de groei van de (online) sportspecialist van de Benelux? Wij staan altijd open voor leergierige stagiaires en denken graag met je mee voor een passende stage!

Wij kunnen onder andere stagiaires plaatsen op onze afdelingen:

•  Logistiek
•  HRM
•  E-commerce
•  Marketing
•  (Financiële) administratie
•  Fysieke winkels

Download PDF

Heb je een vraag over bovenstaande vacatures?

Neem dan contact op middels onderstaand contactformulier. We horen graag van je.

nl_NLDutch