careers

Heb je iets met sport en gaat jouw hart sneller kloppen van online en e-commerce? Kom dan eens met ons praten! Passa Sports is een snelgroeiende e-commerce speler met een hechte cultuur. We ademen sport en hebben, zoals het een sporter betaamt, flinke ambities om iedere dag een beetje beter te worden in wat we doen.

Onze missie is om sporters beter te laten presteren door ze te voorzien van het perfecte materiaal. Dat betekent dat we kennis over de markt, partnerships met merken en bonden, e-commerce en bovenal onze klanten hoog in het vaandel hebben staan. Lijkt het je leuk om te werken bij Passa Sports?

Reageer dan op een van onze vacatures.

jobs

Diverse Stageplekken

Locatie:  Warmond, Waalwijk

Wil je een bijdrage leveren aan de groei van de (online) sportspecialist van de Benelux? Wij staan altijd open voor leergierige stagiaires en denken graag met je mee voor een passende stage!

Wij kunnen onder andere stagiaires plaatsen op onze afdelingen:

•  Logistiek
•  HRM
•  E-commerce
•  Marketing
•  (Financiële) administratie
•  Fysieke winkels

DOWNLOAD PDF

Medior/Senior Buyer Running

Aantal uur:  36 - 40 uur
Locatie:  Warmond/Waalwijk

Voor RunningDirect, onderdeel van Passa Sports, zijn we op zoek naar een ambitieuze en gedreven Senior Buyer.

Ben jij onze nieuwe collega die gek is van running en verantwoordelijk wil zijn voor een van de grootste sportmerken binnen de runningmarkt?

DOWNLOAD PDF

Medior/Senior Buyer Tennis

Aantal uur:  36 - 40 uur
Locatie:  Warmond

Voor Tennisdirect, onderdeel van Passa Sports, zijn we op zoek naar een ambitieuze en gedreven Medior/Senior Buyer. Ben jij onze nieuwe collega die gek is van tennis en verantwoordelijk wil zijn voor een van de grootste sportmerken binnen de tennismarkt?

DOWNLOAD PDF

Medewerker Shopbeheer & E-com Tennis

Aantal uur:  32 - 40 uur
Locatie:  Warmond

Ben jij die leergierige, commerciële, hard-werkende en enthousiaste collega met een passie voor tennis? Heb je affiniteit met internet en webshops? En misschien wel het meest belangrijke van alles, pas jij in ons jonge, vrolijke, maar vooral hardwerkende team? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als Medewerker Shopbeheer & E-com bij TennisDirect ben je voornamelijk bezig met het onderhoud van de websites van TennisDirect. Je zorgt ervoor dat de website er in tekst en beeld perfect verzorgd bij staat en ondersteunt bij verschillende (online) marketing werkzaamheden voor onze Nederlandse en Belgische, maar ook onze Duitse en Zweedse (online in 2022) website. Denk hierbij aan zoekmachineoptimalisatie (SEO), Social Media en het uitrollen van onze marketingcampagnes op de websites van TennisDirect.

DOWNLOAD PDF

Medior/Senior Buyer Nike Voetbal

Aantal uur:  36 - 40 uur
Locatie:  Warmond

Voor Voetbaldirect, onderdeel van Passa Sports, zijn we op zoek naar een ambitieuze en gedreven Senior Buyer. Ben jij onze nieuwe collega die gek is van voetbal en verantwoordelijk wil zijn voor een van de grootste sportmerken binnen de voetbalmarkt?

DOWNLOAD PDF

Content Shopmanager Voetbal

Aantal uur:  32 - 40 uur
Locatie:  Warmond

Ben jij die leergierige, commerciële, hard-werkende en enthousiaste collega met een passie voor voetbal? Heb je affiniteit met internet en webshops? En misschien wel het meest belangrijke van alles, pas jij in ons jonge, vrolijke, maar vooral hardwerkende team? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als Content Shopmanager van VoetbalDirect ben je voornamelijk bezig met het onderhoud van de websites van VoetbalDirect. Je zorgt ervoor dat de website er in tekst en beeld perfect verzorgd bij staat, de producten als eerste online staan en ondersteunt bij verschillende (online) marketing werkzaamheden.

DOWNLOAD PDF

Inkoop Administrateur Hockey

Aantal uur:  40 uur
Locatie:  Waalwijk

Voor onze vestiging in Waalwijk zijn wij op zoek naar een echte aanpakker die het shopteam Hockey komt versterken als inkoop administrateur.

Je zorgt in deze rol voor een soepel proces voor de afdelingen support, finance en logistiek. Je zorgt samen met jouw teamgenoten dat het inkoopproces op rolletjes loopt. Om dit te realiseren ben jij degene die het administratieve proces van de inkopers controleert en waar nodig corrigeert of aanvult.

DOWNLOAD PDF

(Junior) Marketplace Business Planner

Aantal uur:  36 - 40 uur
Locatie:  Warmond/Waalwijk

Voor Passa Sports zijn wij op zoek naar een ambitieuze en gedreven Marketplace Business Planner. Als Business Planner Bol.com ben jij zowel commercieel als strategisch eindverantwoordelijk voor al onze activiteiten op deze marktplaats.

Ben jij onze nieuwe collega die impact wil maken door te zorgen voor optimale performance van ons assortiment op Bol.com? Je bent niet alleen verantwoordelijk voor de operationele uitvoering maar ook voor het commerciële resultaat (omzet en marge) op de marketplace van Bol.com. Tijdens je werkzaamheden werk je intensief samen met de inkopers van onze verschillende sporten.

DOWNLOAD PDF

Medewerker Goederenontvangst

Aantal uur:  40 uur
Locatie:  Waalwijk

Voor ons (nieuwe) logistiek centrum zoeken we per direct een logistiek medewerker voor de afdeling goederenontvangst. In deze logistieke functie zorg je voor de verwerking van binnengekomen goederen. Je ontvangt de goederen van de vervoerder en je controleert en registreert ze correct in het systeem.

Door jouw scherpe blik boeken we de juiste producten en aantallen binnen en loopt het logistieke proces vloeiend door. Je komt te werken in een team van enthousiaste en betrokken collega’s. Een goede samenwerking binnen de keten van Supply Chain en het efficiënte beheer van bevoorrading en communicatie met inkoop is noodzakelijk.

DOWNLOAD PDF

Magazijn Medewerker (Waalwijk)

Aantal uur: 24 - 32 uur
Locatie: Waalwijk

We zijn op zoek naar een enthousiaste en hardwerkende magazijn medewerker voor in ons magazijn in Waalwijk. Binnen onze afdeling logistiek werk je in een informeel team en ben je medeverantwoordelijk voor de inkomende en uitgaande goederenstroom binnen ons bedrijf.

Het picken en het verzendklaar maken van orders, het magazijn op orde houden en het uitvoeren van overige magazijnwerkzaamheden zijn verantwoordelijkheden die bij deze functie horen.

Bij Passa Sports doen we er alles aan om voor sporters het beste materiaal te vinden om tot een maximale prestatie te komen. Het resultaat van het werk van de Magazijn Medewerker is het visitekaartje naar de klant. Het is belangrijk gevoel voor service te hebben en accuraat, nauwkeurig en fanatiek te werken.

DOWNLOAD PDF

Magazijn Medewerker (Warmond)

Aantal uur:  40 uur
Locatie: Warmond

We zijn op zoek naar een enthousiaste en hardwerkende magazijn medewerker voor in ons magazijn in Warmond. Binnen onze afdeling logistiek werk je in een informeel team en ben je mede verantwoordelijk voor de inkomende en uitgaande goederenstroom binnen ons bedrijf.

Het verwerken van ontvangen goederen, het picken en het verzendklaar maken van orders, het controleren en verwerken van retouren van klanten en het uitvoeren van inventarisaties zijn werkzaamheden die bij deze functie horen.

Bij Passa Sports doen we er alles aan om voor sporters het beste materiaal te vinden om tot een maximale prestatie te komen. Het resultaat van het werk van de Magazijn Medewerker is het visitekaartje naar de klant. Het is belangrijk gevoel voor service te hebben en accuraat, nauwkeurig en fanatiek te werken.

DOWNLOAD PDF
nl_NLDutch