The Story Continues… HockeyDirect en Hockeyclub UNO vernieuwen de samenwerking

Nieuw logo en een nieuwe locatie, genoeg voor een make over!


Met Hockeyclub UNO is HockeyDirect vorig jaar de eerste samenwerking gestart. Bij aanvang van de samenwerking was al snel duidelijk dat UNO een vereniging is met de blik op vooruit. Van startende club moest er geschakeld worden naar een volwassen vereniging. Daar helpen wij vanuit HockeyDirect graag aan mee.


In april hebben wij een nieuw logo gelanceerd. Hockeyclub UNO groeit namelijk het komend jaar van een jeugdclub naar een club voor iedereen. Vanaf het nieuwe seizoen trainen en spelen er 12 seniorenteams op de nieuwe locatie. Hierbij  hoort een volwassen en eigentijds logo” vertelt Harm Geels, Voorzitter Hockeyclub UNO.


“Wat is het gaaf geworden!” zegt Olaf Koning, Accountmanager Offline Sales van HockeyDirect. “Vanuit HockeyDirect hebben wij direct met de vereniging geschakeld om zo snel als mogelijk alle items aan te passen naar de nieuwe uitstraling. Deze is vanaf halverwege mei beschikbaar voor alle leden van Hockeyclub UNO” aldus Olaf Koning.


“Wij zijn als UNO enorm blij met de samenwerking met Hockeydirect. Wij worden als relatief kleine club super gefaciliteerd op het gebied van kleding en materialen. Hierdoor hebben wij onze handen vrij om onze hoofddoelen te richten: onze leden op 1 te zetten en hockey toegankelijk te maken voor iedereen” aldus Harm Geels.

 

Share this post