TennisDirect verlengt partnership KNLTB tot 2023

TennisDirect blijft de komende 3 jaar official supplier van de KNLTB. Het partnership wordt uitgebreid met speciale producten en aanbiedingen gericht op jeugd en trainers.

Al sinds 2016 is TennisDirect partner van de KNLTB en de belangrijkste leverancier van tennisproducten zoals rackets, ballen en kleding. Voor tennisverenigingen zijn er sponsormogelijkheden en TennisDirect is verbonden aan de KNLTB Masters. Ook voor KNLTB leden zijn er regelmatig aanbiedingen en acties voor TennisDirect producten.


TennisDirect blijft de komende 3 jaar official supplier van de KNLTB

TennisDirect is naar eigen zeggen de grootste online tennisshop in de Benelux. Guido Koekkelkoren, directeur TennisDirect: ‘De KNLTB, tennis en TennisDirect horen bij elkaar. We hebben een groot assortiment van alle tennisproducten en helpen tennissers bij het vinden van het juiste materiaal. Onze medewerkers geven graag advies over tennisproducten, zoals rackets, gripmaat, schoenen en bespanningen. Met de opening van het TennisDirect Experience Center op het NTC in Amstelveen hebben we een prachtige shop en een plek voor tennisliefhebbers om een racket of schoenen te testen.’ TennisDirect heeft met meer dan 500 tennisverenigingen een sponsorovereenkomst.

Jacco Eltingh, commercieel directeur van de KNLTB: ‘TennisDirect biedt niet alleen meerwaarde voor de KNLTB maar ook voor onze verenigingen en leden. We zijn dan ook blij dit partnership te kunnen continueren en uit te breiden met specifieke pakketten voor jeugdtennis (Tenniskids en Junioren) en aanbiedingen voor tennisleraren. De service die TennisDirect biedt is ook een waardevolle aanvulling en kan veel tennissers helpen, zowel online als in de nieuwe winkel op het NTC.’

Share this post