Samenwerking HockeyDirect.nl, The Indian Maharadja en Hockeyclub Rosmalen

Bij HockeyDirect scoor je de clubkleding van MHC Rosmalen

 

Met ingang van het seizoen 21/22 is HockeyDirect de nieuwe kledingleverancier van MHC Rosmalen. De Rosmalense hockeyclub heeft al twee jaar een goede samenwerking met The Indian Maharadja en hieraan wordt nu ook HockeyDirect als retailpartner toegevoegd. HockeyDirect, The Indian Maharadja en MHC Rosmalen gaan deze samenwerking aan voor minimaal 6 jaar.


Met ingang van het nieuwe seizoen levert HockeyDirect dus exclusief alle clubkleding van MHC Rosmalen. De uitstraling van het tenue blijft behouden, maar de drie partijen bouwen er een complete clublijn omheen. Deze gaat onder meer bestaan uit trainingspakken en coachjassen maar ook uit lifestylegerichte artikelen zoals hoodies.


De verkoop en levering van alle clubkleding verloopt vanaf 1 juli voortaan grotendeels online. De kleding blijft echter ook fysiek te koop in de HockeyDirect STORE aan de Sint Teunislaan 68 in Den Bosch. Deze winkel in de Rompertpassage heeft een zeer uitgebreid hockeyassortiment, is makkelijk bereikbaar vanuit Rosmalen en je kunt er gratis voor de deur parkeren.


“MHC Rosmalen is onze eerste club in het zuiden van Nederland en past perfect bij de ambities die HockeyDirect nastreeft. MHC Rosmalen krijgt een eigen online omgeving waar leden alle kleding en merchandise kunnen bestellen. Wij leveren deze producten de volgende werkdag zonder verzendkosten bij de leden thuis af. Daarnaast hebben de leden nog steeds de mogelijkheid om dezelfde items fysiek in de winkel aan te schaffen”, zegt Olaf Koning, Accountmanager Offline Sales van HockeyDirect.


Ook MHC Rosmalen gelooft in de kracht van de samenwerking. “De mogelijkheid om online te kunnen bestellen, levert onze leden veel gemak op. Wie liever in een winkel wat wil kopen, hoeft niet ver te reizen”, vertelt bestuurslid Marc Lathouwers. “Bovendien ontvangen we als club een cashback op de verkochte producten. Daarmee krijgen we extra mogelijkheden om onze hockeyfaciliteiten te verbeteren en kunnen alle leden daarvan profiteren. Die twee zaken gaven voor ons uiteindelijk de doorslag om met HockeyDirect te gaan samenwerken. We kijken er erg naar uit.” “Ook wij kijken uit naar een prettige samenwerking.” vult Olaf Koning van HockeyDirect aan.

 

Share this post