Samenwerking HockeyDirect.nl, The Indian Maharadja en Hockeyclub De Kieviten

Bij HockeyDirect scoor je De Kieviten clubkleding!


Met ingang van het seizoen 21/22 is HockeyDirect de nieuwe kledingleverancier van De Kieviten. De Wassenaarse hockeyclub heeft al jaren een goede samenwerking met The Indian Maharadja en hieraan wordt nu ook HockeyDirect als retailpartner toegevoegd. HockeyDirect, The Indian Maharadja en De Kieviten gaan deze samenwerking aan voor minimaal 6 jaar.

Met ingang van het nieuwe seizoen levert HockeyDirect dus exclusief alle clubkleding van De Kieviten. De opmaak van het tenue blijft behouden, maar de drie partijen bouwen er een complete clublijn omheen. Deze gaat onder meer bestaan uit trainingspakken en coachjassen maar ook uit lifestylegerichte artikelen zoals hoodies.

De verkoop en levering van alle clubkleding verloopt vanaf augustus voortaan online maar natuurlijk wordt er ook voor zichtbaarheid gezorgd in het clubhuis van De Kieviten.

De Kieviten krijgt een eigen online omgeving op www.hockeydirect.nl waar leden alle Kieviten Indian Maharadja kleding en merchandise kunnen bestellen. De bestelde artikelen worden de volgende werkdag ook nog eens zonder verzendkosten bij het Kieviten lid thuis afgeleverd.

 

Share this post