Nieuws

Het laatste PassaSports nieuws

VoetbalDirect x VVCS

PassaSports lanceert campagne voor vrouwenvoetbal.

PassaSports zet met haar merk VoetbalDirect een ambitieuze stap om het vrouwenvoetbal in Nederland naar een hoger niveau te tillen. In samenwerking met spelersvakbond VVCS is een campagne gelanceerd die de specifieke behoeften van vrouwelijke voetballers onder de aandacht brengt en vrouwenvoetbal meer aandacht geeft.

Een sportzomer om de vingers bij af te likken

Wat merken online sportretailers eigenlijk van zo’n zomer?

Het was voor sportliefhebbers een zomer om de vingers bij af te likken: het Europees Kampioenschap voetbal, Wimbledon, de Tour de France en natuurlijk de Olympische Spelen. Lees hier hoe onze CEO Willem Koopmans deze heeft beleefd

Sterkste merkreputatie

Welk Nederlands e-commerce bedrijf heeft de sterkste merkreputatie?

PassaSports staat op de 4de plek (van 300) voor “positieve merkreputatie” in het recent gepubliceerde Coosto rapport. Een mooie stap waar we trots op zijn! Lees het artikel hier.

EK-gekte bij Voetbaldirect

Voor het toernooi al meer verkocht dan tijdens het hele WK in Qatar

Aan de vooravond van het EK voetbal is de voetbalgekte al goed losgebarsten.

Nieuwe wedstrijd: Race to Adizero

Een unieke afvalrace waar er na elke 500 meter één iemand minder meeloopt.

Er was weer wat nieuws op de wedstrijdkalender. Een exclusief event voor slechts 80 gelukkigen. Op vrijdag 22 maart werd er door RunningDirect en adidas een spectaculaire afvalrace in de Werkspoorkathedraal in Utrecht georganiseerd. Na elke 500 meter viel de laatste in de race af. De laatst overgeblevene werd koning of koning van de kathedraal. Hoe werkte het concept? Wie wonnen er? Er waar gingen ze mee naar huis?

Coolblue-topman is nu baas PassaSports

‘Fysieke sportwinkel biedt geen meerwaarde boven webshop’

Willem Koopmans is de nieuwe CEO van PassaSports. De voormalig CTO van Coolblue gaat de snelgroeiende (online) sportwinkel verder uitbreiden over Europa in een tijd dat voor veel fysieke sportwinkels het doek valt.

nieuwe CEO bij PassaSports per 8 februari 2024

Zijn vorige rol als CTO was eveneens bij PassaSports.

FD publiceert in de rubriek Personalia over het aanstellen van Willem Koopmans als nieuwe CEO bij PassaSports per 8 februari 2024

WILLEM KOOPMANS PROMOVEERT TOT CEO PASSASPORTS

Een jaar na binnenkomst als technisch directeur wordt Willem Koopmans gepromoveerd tot CEO bij de (online) sportwinkel. Mede-oprichter van PassaSports, Robert Jan Peters is enthousiast om onder Koopmans zijn visie verder te groeien.

Get In touch

Bij vragen mail naar: pers@passasports.com