HockeyDirect en KNHB lanceren Oranje Fanshop

De grootste online hockeyretailer van de wereld, HockeyDirect, en de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) hebben de handen voor de komende vijf jaar ineengeslagen: HockeyDirect heeft zich als official sponsor aan de KNHB verbonden en zal online én exclusief de KNHB-wedstrijdshirts en andere merchandise verkopen.

De samenwerking tussen HockeyDirect en de KNHB past naadloos bij de strategie van beide organisaties. HockeyDirect wil de aankomende jaren verder groeien tot de ultieme Hockeyspecialist, waarbij de hockeyer altijd centraal staat. De online hockeyretailer geeft de hockeyer al toegang tot een compleet assortiment van alle populaire hockeymerken. Daarnaast heeft HockeyDirect de ambitie om de komende jaren hockeyclubs te bedienen. Dit innovatieve verenigingsconcept is niet alleen gunstig voor de vereniging zelf, maar ook voordelig en interessant voor haar leden.

De KNHB streeft ernaar zo relevant mogelijk te zijn voor haar fans. Deze nieuwe samenwerking sluit aan op dat streven en past bij de ambitie van de KNHB om mensen langer te binden aan de hockeysport. De KNHB streeft ernaar de hockeysport te laten groeien naar 300.000 hockeyers en 1 miljoen

Uitbereiding assortiment voor fans

De KNHB had al langere tijd de wens tegemoet te kunnen komen aan de regelmatig terugkerende vraag van fans om een breder merchandise aanbod beschikbaar te stellen. Met deze nieuwe overeenkomst wordt die wens vervuld. HockeyDirect biedt de wedstrijdshirts en andere merchandise exclusief online aan in de speciale Oranje Fanshop.Guido Koekkelkoren, algemeen directeur HockeyDirect is verheugd over de overeenkomst met de KNHB: “Wij hebben de ambitie om de grootste online retailer in de hockeysport te zijn en te blijven. De samenwerking met de KNHB is voor ons de ideale manier om dit te bewerkstelligen.”

Ook Erik Gerritsen, directeur KNHB, is enthousiast: “Wij zijn enorm blij met deze overeenkomst. Samen met HockeyDirect werken we er nu hard aan om zo snel mogelijk een veel breder assortiment fan-artikelen in de nieuwe Oranje Fanshop te kunnen aanbieden.”

vlnr: Pieter Cool (KNHB), Haro Valkenburg (KNHB), Erik Gerritsen (KNHB), Guido Koekkelkoren (HockeyDirect),
Wesley Steenbergen (HockeyDirect) en Erik Cornelissen (KNHB).

Share this post