Performance

by passion

about us

De naam Passa Sports is nieuw, maar onze historie gaat al een tijdje terug. We hebben ruim 20 jaar ervaring binnen sports e-commerce (onze eerste webshops waren al online toen de gemiddelde klant nog met een inbelmodem online ging).

De oprichters van Passa Sports zijn alle drie sportfanaten die rond de eeuwwisseling zijn gestart met gespecialiseerde webshops binnen hun sporten: tennis en handbal. Voornamelijk omdat ze op zoek waren naar beter advies, een zo groot mogelijk assortiment en ultieme service. Ze waren duidelijk niet de enigen, want de webshops groeiden al snel als kool. Uitbreiding naar meer sporten was op den duur logisch, zonder de focus op puur specialisme per sport te verliezen.

Om overkoepelende zaken als data knowledge, logistics en ecommerce excellence gezamenlijk beter te kunnen inrichten, volgde er in 2019 een fusie. Door deze fusie is er een snelgroeiend bedrijf ontstaan met meer dan 175 medewerkers, ruim 9.000m2 aan warehouse, 4 fysieke winkels en 17 gespecialiseerde webshops en een verkoopkantoor in Köln en Götenburg.

missie

In al die jaren is de missie nooit veranderd: Passa Sports doet er alles aan om het perfecte materiaal voor jou te vinden. Omdat jij uniek bent, is het essentieel dat je materialen kiest die perfect bij jouw speelstijl, niveau, karakter en lichaamsbouw passen. Wij helpen je daarbij met goed advies, een uitgebreid assortiment en superieure service.

Ons doel: zorgen dat jij het maximale uit jezelf haalt.

directors

Guido Koekkelkoren

ceo

Hardwerkende spits, heeft een feilloos neusje voor de goal, motiveert met zijn enthousiasme het complete team.

Robert-Jan Peters

c0o

De motor op het middenveld, zet de lijnen uit en zorgt dat iedereen op de juiste plek staat.

Mark van Gijzel

cFo

De man met het overzicht, rustgevende factor, heeft een haarscherpe pass naar iedere linie in de benen.

Guido Koekkelkoren

ceo

Hardwerkende spits, heeft een feilloos neusje voor de goal, motiveert met zijn enthousiasme het complete team.

Robert-Jan Peters

coo

De motor op het middenveld, zet de lijnen uit en zorgt dat iedereen op de juiste plek staat.

OUR NUMBERS

artikelen uit voorraad leverbaar
0 k
online bezoekers per jaar
0 mln
transacties per jaar
0 mln

Sustainability

Passa Sports werkt toe naar een duurzame toekomst voor al haar e-commerce activiteiten. We werken niet voor niets met een duurzame transport partner als DHL, die streeft naar volledig emissievrij vervoer naar de consument in 2025. Met het grootste elektrische wagenpark van Nederland, met elektrische bestelwagens, fietsen en DHL StreetScooters, investeert DHL fors in een positieve klimaatbeweging.

Daarnaast gebruiken we bij onze pakketjes duurzame materialen als FSC gekeurd of gerecycled karton en zorgen we dat het formaat van de verpakking optimaal aansluit bij de inhoud. Ook al groeit Passa Sports snel, we streven dagelijks naar een verdere verduurzaming van onze activiteiten.